favicon.ico PADI Introductieduik - Discover Scuba Diving - McDiver f

PADI Introductieduik - Discover Scuba Diving.

Ben je nieuwsgierig naar de fascinerende wereld van het duiken, maar wil je het eerst in een veilige en gecontroleerde omgeving ervaren? Dan is onze PADI Introductieduik in het zwembad perfect voor jou! Of je nu een totale beginner bent of gewoon wat meer zelfvertrouwen wilt opbouwen voordat je in open water duikt, onze ervaren instructeurs zullen je stap voor stap begeleiden.

Tijdens de PADI Introductieduik in het zwembad leer je de basisprincipes van het duiken en maak je kennis met de uitrusting die je nodig hebt. Onze vriendelijke instructeurs zullen je inzicht geven in de duikuitrusting, de juiste ademhalingstechnieken en de belangrijkste vaardigheden die je nodig hebt om comfortabel onder water te zijn. Je zult leren hoe je je duikmasker op de juiste manier opzet, hoe je je ademautomaat gebruikt en hoe je onder water kunt bewegen met behulp van vinnen.

Na de instructie is het tijd om het zwembad in te gaan! Onder begeleiding van onze instructeurs zul je rustig wennen aan de sensatie van ademen onder water en het gevoel van gewichtloosheid ervaren. Onze instructeurs zullen naast je zwemmen en je helpen bij elke stap, zodat je je veilig en zelfverzekerd voelt. Je zult ook enkele basisvaardigheden oefenen, zoals het klaren van je oren en het legen van je masker, zodat je comfortabel kunt blijven terwijl je onder water bent.

PADI Zwembad duik De PADI Introductieduik in het zwembad is geschikt voor iedereen van 10 jaar en ouder, met geen of weinig duikervaring. Het is een geweldige activiteit om samen met vrienden, familie of collega's te doen. Het kan ook dienen als een perfecte kennismaking met duiken voordat je besluit om verder te gaan met een PADI Open Water Diver-cursus.

Dus waar wacht je nog op? Neem een duik in de onderwaterwereld met onze PADI Introductieduik in het zwembad. Neem vandaag nog contact met ons op om je plek te reserveren en bereid je voor op een spannend avontuur onder water!
Opgeven voor de PADI Introductieduik

Let op:
De PADI Introductieduik in het zwembad is geen certificeringscursus voor open water duiken. Als je na deze ervaring enthousiast bent geworden en wilt leren duiken in open water, kunnen we je graag informeren over de verschillende PADI-cursussen die we aanbieden.

Alle opleidingen worden verzorgd door Duikschool Happy Bubbles, de enige officiele PADI duikschool in de omgeving Arnhem - Velp. PADI Duikcentra locator

Spontane reactie:
PADI Zwembad duik
Wij hebben een fijne introductieduik gehad en vanaf dat moment verslaafd geraakt. Gister onze PADI behaald bij Scuba Froggy Gili Trawangan, Indonesiƫ.

Groeten,
.

PADI Zwembad duik
Opgeven voor de PADI Introductieduik